В медиите се появиха версии коя може да е новата избраница

...
В медиите се появиха версии коя може да е новата избраница
Коментари Харесай

Разсекретиха името на „булката на Киркоров и публикуваха нейна СНИМКА

В медиите се появиха версии коя може да е новата годеница на артиста Филип Киркоров. Повод за съмнение, с изключение на общите фотоси, стана и синът на русокоската.

След като шоуменът се разведе с Алла Пугачева през февруари 2005 година, той нееднократно беше обвинен в любовни връзки, само че в никакъв случай не разгласи публично връзка.

Въпреки това, в последно време звездата все по-често се вижда с генералния продуцент на центровете Sound Media, GUTSERIEV MEDIA и концертната зала Live Arena Татяна Тур.

Както пише Utro.ru, дамата е една от най-сериозните фигури в домашния шоубизнес. Напоследък Киркоров се появява с нея на всички събития, до момента в който двойката по всевъзможен метод акцентира нежното си отношение един към различен. Така медиите неведнъж означават целувки и обятия, показващи обич и пристрастеност.

Заобиколена от Киркоров, Татяна получи купата „ младоженка “. Известно е, че тя отглежда наследник. Момчето доста наподобява на Киркоров и медиите считат, че „ тук всичко е ясно без думи “.

В обществените мрежи Тур има доста общи фотоси на Киркорови, което евентуално демонстрира степента на тяхната непосредственост, за която продуцентът желае да опише на целия свят.
  
 Тур и Киркоров

Припомняме, по-рано в интернет се появиха фотоси на прелестната промяна на Киркоров след пластична интервенция.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР